Karivollen Overnatting

Salgs- og leveringsbetingelser

GENERELT

Du og hotellet er enige i betingelsene for leie av hotellrom. Navnet på selskapet som driver hotellet er Vaslag Eiendom AS (i det følgende kalt «hotellet») og som du inngår avtale med,

Frem går av booking-bekreftelsen Med mindre det er gjort egne avtaler, skal følgende regler gjelde. Egne regler gjelder for konferanser og gruppereservasjoner.

BOOKING OG BEKREFTELSE

En booking er bindende idet man bestiller ett rom via booking systemet som hotellet bruker som online booking med forhåndsbetaling av booking. Bekreftelse blir tilsendt via booking systemet både på epost og via mobil. Mobilen er nøkkel for og kunne få adkomst til rommet.  bookingsystemet. Når du reserverer, må du oppgi ditt navn, mobil, adresse, e-postadresse, ankomst og avreise dato.  Det er viktig at du oppgir e-postadressen og mobil slik at du kan motta bekreftelse på reservasjonen fra oss. For å booke et rom på Karivollen Overnatting, må du være minst 18 år. Hvis du booker et rom for en mindreårig er du ansvarlig uansett om du skal oppholde deg der sammen med den mindreårige eller ikke.

ANKOMST OG AVREISE

Innsjekk er alle dager klokken 1200 Gjester ankommer når de vil fra klokken 1200 ankomst dag. 

Utsjekk er alle dager klokken 1200 

KANSELLERING OG MANGLENDE OPPMØTE

Ikke møte til oppholdet blir du som kunde belastet for hele oppholdet. 

Skjer kanselering før 48 timer før ankomst som er hverdag satt til åpen innsjekk kl 1200 blir så refunderes 50% av oppholdet. Kansellert opphold etter 48 timer så betaler du for hele oppholdet. 

TIDLIG ANKOMST OG ÅPNE OPPHOLD

Hvis man avkorter oppholdet man har booket medfører ikke det noen refusjon på bookingen. 

Hvis man skal utvide oppholdet så må man varsle hotellet dagen før. Det vil si 24 timer før bookingen / oppholdet opphører.  Det vil si senest kl 1200 dagen før avreise. Utsjekk er alle dager kl 1200. Innsjekking kan gjøres fra klokken 1200 alle dager. 

HOTELLETS FORPLIKTELSER OG DINE KRAV

Dersom hotellet ikke kan gi deg et rom som avtalt, skal du, uten ekstra kostnad, tilbys et

tilsvarende eller bedre rom på hotellet eller på et annet hotell med tilsvarende standard. Spesifiser dine ønsker når du booker for å være sikker på at hotellet er godt nok forberedt. Våre hoteller har røykfrie rom. Dersom en gjest bryter røykeforbudet, kan hotellet blir gjesten ansvarlig for påfølgende kostnader. Ønsker du å ha med kjæledyr, vennligst opplys om dette når du booker.

BETALING

Bookingen betales når den bestilles. Vårt hotell aksepterer de vanligste kredittkortene og betalingskortene. Hotellet er imidlertid ikke forpliktet til å akseptere andre kredittkort eller betalingskort, sjekker, verdikuponger eller fremmed valuta med mindre dette er avklart med hotellet på forhånd. Hvis oppholdet skal faktureres så skal dette være avtalt på forhånd med hotellet. 

DIN EGEN SIKKERHET

Vær alltid oppmerksom på hvor nødutganger, alarmknapper og brannslokkingsutstyr befinner seg. Sjekk informasjonen på innsiden som er i resepsjonen og på rommet. 

For deg som gjest ved hotellet er det ikke lov og nyte alkohol på hotellets felles arealer eller ute arealer. 

KJÆLEDYR

Kjæledyr er dessverre ikke er tillatt.