Om Karivollen

Karivollen er et flott alternativ som passer ypperlig for  lag og foreninger, pendlere og andre som ønsker rimelig overnatting med nærhet til Trondheim sentrum.

Vi tilbyr også hybler for langtidsleie for de som ønsker dette.

Karivollen er perfekt for følgende grupper

Idrettslag/Foreninger

Karivollen er ett ideelt alternativ for idrettslag og foreninger. På vårt motell / vandrerhjem får vi plass til alle uten å spise opp hele turkassen. Vår beliggenhet er fin for de som ønsker å holde seg i aktivitet gjennom oppholdet, i tillegg er avstanden kort inn til Trondheim. Med fine treningsløyper rett utenfor, er mulighetene mange for de som skal sykle, løpe eller gå på ski. Vi har også mange besøkende som skal delta på ridestevner i Trondheim og Trøndelag. Karivollen er behjelpelig med å tilrettelegge for ulike spesielle behov. Det være seg smørebu for skiløpere, sykkelservice og vedlikehold for sykkel osv.

Langtidsleie

Vi på karivollen ønsker å ta ekstra godt vare på våre pendlergjester. Her trenger du ikke å være bekymret for å gå glipp av måltider, maten er nemlig tilgjengelig døgnet rundt. Vi gir deg som gjest mulighet til å oppbevare og tilberede medbrakt mat og drikke. På denne måten kan du ordne deg mat selv når du har tid. Med våre vaske- og tørkerom kan du også gjøre unna klesvasken i løpet av uka. Kjører du tungtransport, kan du parkere gratis hos oss.

Sportsfiske

Gaula byr på ett eldorado for fiskere. Karivollen tar i mot deg eller dere som skal forsøke fiskelykken. Vi stiller vårt kjøkken til disposisjon så du får både renset og tilberedt fangsten. For de som vil ha med fangsten hjem, stiller vi opp med frysere. Karivollen samarbeider med Melhus Jeger og Fiskeforening.

For de som kommer langveisfra har vi god offentlig kommunikasjon med tog og buss, og motellet / vandrerhjemmet ligger i umiddelbar nærhet til Trondheim.