Fasiliteter

Som gjest hos oss så skal du enkelt kunne finne roen for og kunne ha ett opphold som er praktisk anlagt for deg som gjest. Kjøkken, vaskerom, spisesal, tv-stue, parkering og inn- og utsjekk er tilgjenegelig 24 timer hos oss. Er det spesielle behov som trengs for våre gjester så tilrettelegger vi dette så langt det er mulig. Det skal være enkelt trivelig hyggelig og være gjest hos Karivollen Overnatting.

Gode parkeringsmuligheter og gratis parkering utenfor overnattingstedet.

Moderne kjøkken

Vårt kjøkken er selvbetjent hvor gjestene kan benytte seg av 3 oppvaskemaskiner, 3 ovner,  3 komfyrtopper, samt kjøleskap og frysere. Vårt kjøkken er nyrenovert i 2023 og fremstår enkelt og funksjonelt med alt utstyr for og kunne lage mat til én eller 20 personer.

Spisesal

Vi tilbyr spisesal hvor det er 2 stk kaffemaskiner som er et gratis tilbud for våre gjester. Dere kan også bruke spisesalen til andre formål som f.eks bursdager, middager eller andre anledninger. Salen har kapasitet på inntil 42 gjester. I resespsjonsområdet ved inngangsdelen til motellet, er det fullt mulig å slappe av med en kaffe etter ankomst.

Møterom

Vi har fra 2023 etablert nytt møterom som er til bruk for både våre gjester og andre som har behov for ett møterom. Møterommet er lagt opp med kapasitet opptil 20 stk hvor man kan bruke det til alle typer møter man har behov for. Det er whitbordtavle, storskjerm, samt eget kjøleskap og printer.

Sosialsone

Vi tilbyr sosialsone designet for avslapning og fellesskap. Med komfortable sofaer, lenestoler og en stor TV tilbyr disse områdene et perfekt sted for gjester å samle seg, slappe av og nyte selskapet til andre. Enten du ønsker å se på favorittprogrammet ditt, dele historier med medreisende eller bare lene deg tilbake og slappe av etter en lang dag.

Plantegning