Fasiliteter

Som gjest hos oss så skal du enkelt kunne finne roen for og kunne ha ett opphold som er praktisk anlagt for deg som gjest. Kjøkken, vaskerom, spisesal, tv-stue, parkering og inn- og utsjekk er tilgjenegelig 24 timer hos oss. Er det spesielle behov som trengs for våre gjester så tilrettelegger vi dette så langt det er mulig. Det skal være enkelt trivelig hyggelig og være gjest hos Karivollen Overnatting.

Moderne kjøkken

Vårt kjøkken er selvbetjent hvor gjestene kan benytte seg av 3 oppvaskemaskiner, 3 ovner,  3 komfyrtopper, samt kjøleskap og frysere. Vårt kjøkken er nyrenovert i 2023 og fremstår enkelt og funksjonelt med alt utstyr for og kunne lage mat til én eller 20 personer.

Møterom

Vi har fra 2023 etablert nytt møterom som er til bruk for både våre gjester og andre som har behov for ett møterom. Møterommet er lagt opp med kapasitet opptil 20 stk hvor man kan bruke det til alle typer møter man har behov for. Det er whitbordtavle, storskjerm, samt eget kjøleskap og printer.

Sosialsoner

Vi tilbyr spisesal hvor det er 2 stk kaffemaskiner som er et gratis tilbud for våre gjester. Dere kan også bruke spisesalen til andre formål som f.eks bursdager, middager eller andre anledninger. Det går fint og kunne være 40 gjester inne i spisesalen samtidig. I resespsjonsområdet ved inngangsdelen til motellet, er det fullt mulig og slappe av med en kaffe etter ankomst.

Kjæledyr

Det vil bli i første kvartal 2024 etablert fine fasiliteter for at gjester kan ha med seg kjæledyr for overnatting. Hunden eller katten får sitt eget overnattingsted på en komfortabel måte.

Barnekroken

Barnekroken er et tilbud til barna som vi sater på og ha ferdig i 2023. Det vil være tegnesaker, spill, leker og tavler hvor barna kan kose seg med sitt, – mens foreldrene slapper av i nærheten.

Snacksmaskin

Snacksmaskin skal vi ha på plass i første kvartal av 2024, -hvor vi gir et tilbud til våre gjester som er boende på motellet og som ønsker seg litt snack til kvelds eller en kald drikke etter en lang dag på farten.

Karivollen Overnatting har også meget gode tilbud via våre samarbeidspartnere som både driver restaurant og take away.